Homeopatibehandling

Første konsultasjon

Jeg bruker å sette av 1-2 timer til første konsultasjon. Under konsultasjonen legges det vekt på dine individuelle plager og reaksjonsmønstre. En sammenfatning av tidligere sykdom og sykdommer i familien tas også med. På bakgrunn av de opplysninger du har gitt, vil jeg finne den medisinen som passer best til hele deg,
Fordi vi alle er forskjellige, kan flere personer med samme «diagnose» eller plager bli foreskrevet ulike homeopatiske medisiner.
Etter inntak av homeopatisk medisin kan du oppleve en kort forverring. Denne forsterkningen av symptomene er et tegn på at kroppen starter arbeidet med å bedre helsetilstanden. Ikke alle opplever denne reaksjonen.
 

Homeopati i kombinasjon med akupunktur

For mange av mine pasienter vil det være aktuelt å kombinere homeopatibehandlingen med akupunktur. Les om akupunkturbehandlingen her.


En medisin av gangen

Du får en medisin uavhengig om du har to eller ti plager. Det betyr at homeopaten gir èn medisin for hele deg og ikke kun for en del av kroppen. Homoeopati er en egen selvstendig behandlingsform og må ikke forveksles med: helsekostprodukter, irisdiagnose, mineralanalyse, biopati, soneterapi, akupunktur, kinesologi, vegatest, healing, håranalyse osv.
 

Oppfølging

Alt etter ditt eget ønske og behov setter jeg av 1/2 - 1 time til en oppfølgingskonsultasjon. For å sikre et godt resultat er det viktig at behandlingen følges opp. Det er vanligvis ikke behov for hyppige oppfølginger. Det er vanlig å se pasienten igjen 1 mnd etter at homoepatisk medisin er påbegynt. Ved akutte tilfeller er det selvfølgelig nødvendig med hyppigere oppfølging.
 

Ønsker du å bestille time hos meg?

Kontakt meg på telefon: 48017927
På e-post: post@anncharlotte.no

Hva kan behandles med homeopati?