Slik takler du pollensesongen!

 

Selv om vi knapt kan tro det, er naturen faktisk i full gang med forberedelsene til en ny vår og sommer! Pollensesongen har allerede startet, og det registreres nå fra beskjeden til moderat spredning av pollen fra både or og hassel. Etter hvert kommer også bjørk , salix , gress og burot .
 

Klør du i øynene bare ved tanken?

Både homeopati- og akupunkturbehandling egner seg best ved forebygging i god tid før forventet utbrudd. Kanskje kan du oppleve våren på en helt ny måte i år? Uten tett nese, kløe og rennende øyne?
 

Tips 1: Start tidlig med forebyggende behandling!

Det viktigste du kan gjøre er å komme i gang med forebyggende behandling for allergiplagene dine. Ideelt bør du begynne før pollensesongen har startet.
 

Tips 2: homeopati og akupunktur for de akutte allergiplagene dine?

Det trenger likevel ikke være for sent. Homeopati og akupunktur kan også ha effekt for de akutte allergiplagene dine.
 

Tips 3: akupunktur og homeopati kan være en hjelp om du vil unngå antihistaminer

Det er vanlig å ta medikamenter som inneholder antihistaminer for å lindre allergiske plager og reaksjoner. Antihistaminer har imidlertid noen vanlige bivirkninger, som mange opplever som plagsomme. Dette er for eksempel søvnighet, svimmelhet, hodepine, halsbetennelse, tett og rennende nese, diare, kvalme, munntørrhet og utmattelse. Dessuten oppfordres gravide til ikke å bruke antihistaminer.

Velger du homeopatisk behandling og akupunktur unngår du å utsette deg selv, barna dine eller fosteret for uheldige bivirkninger.
Tenk forebyggende behandling for de beste resultatene! Jeg ønsker deg en god allergifri vår!
 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med meg for å få hjelp for allergi.
post@anncharlotte.no
eller 480 17 927

 
ann charlotte franke