Et inspirerende møte

 

Mine Qi gong lærere; Grandmaster Jack Lim og Grandmaster Erik Skjervagen

Jeg har lært qi gong av Erik Skjervagen ved Tønsberg medisinske høgskole i Tønsberg. Der har jeg blitt trent opp i en teknikk som heter Great Stork Qigong. Denne har jeg nå praktisert daglig i over et år. 
Grandmaster Erik Skjervagen er til daglig ordfører i Fyresdal, og i august 2016 inviterte han oss dit til qi gong-samling. Der var jeg så heldig å få møte Grandmaster Jack Lim. Det ble en minneverdig og spesiell helg sammen med Eriks elever og Jack Lims kone, Fiona, som er lege, akupunktør og spesialist i urtemedisin. Foruten qi gong-trening delte de av sin livsvisdom og gamle kinesiske helseråd.

I oktober 2017 reiser jeg til Kina for å lære mer qi gong. Da skal jeg sammen med min lærer Erik Skjervagen og 10 andre fra Norge trene og lære Wild Goose Qigong.

 

Qigong Grandmaster Jack Lim demonstrerer Great Stork Qigong

 

For mer informasjon om qi gong, Grandmaster Jack Lim og Grandmaster Erik Skjervagen:

www.relaxationmusic.com.au
http://www.relaxationmusic.com.au/AboutJack.htm
Erik Skjervagen er å treffe på e-post: eskjerva@online.no

 

 
ann charlotte franke